Menu Sluiten

Voorontwerp Ventilatie

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Duidelijke en betaalbare zelfbouw

1 gecertifieerde partner voor jouw totale bouwproject

Swipe Zelfbouw te Lokeren is een gecertificeerde partner waarbij je zonder zorgen terechtkunt voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw totale bouwproject. Jij en jouw project staan centraal bij ons en we zoeken steeds naar de beste oplossing of het juiste doe-het-zelf-bouwpakket, zodat je efficiënt aan de slag gaat.

Ontdek wat Swipe voor u kan betekenen

Gebruik ons doe-het-zelf bouwpakket voor jouw project

Ga je (ver)bouwen en ben je van plan om zo veel mogelijk zelf te doen? Dan spaar je heel wat geld uit. Bovendien is het met het complete en duidelijke doe-het-zelf bouwpakket van Swipe Zelfbouw uit Lokeren eenvoudig om zelf heel wat klussen uit te voeren in jouw woning. Heb je toch nood aan advies op maat of krijg je graag professionele ondersteuning? Dan staat ons ervaren team te allen tijde voor je klaar!

Ontdek wat wij jou allemaal te bieden hebben

Heb je interesse in een doe-het-zelf bouwpakket waarmee je aan de slag kunt gaan in jouw woning? Of krijg je graag meer informatie over het plaatsen van domotica of over het isoleren met glaswol? Wij staan steeds voor je klaar en beschikken over de juiste attesten en certificaten zodat jouw project goed verloopt! Ontdek dus snel wat wij jou allemaal te bieden hebben.

More info

tags: Energierestatie En Binnenklimaat – Epb – Epb Software – Hernieuwbare Energie – Minimum Ventilatiedebieten – 

Wenst u meer info over voorontwerp ventilatie kijk dan vlug op https://swipezelfbouw.be | Voorontwerp Ventilatie

Ventilatie | Energie | Isolatie | Domotica | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voorontwerp ventilatie

skip to main content home blowerdoor blowerdoor blowerdoor xxl epbepc rioleringskeuring ventilatiecordinatie ventilatiecordinatie keuring luchtdichtheidventilatiekanalen veiligheidscordinatie infrarood offerte aanvraag vacatures offerte aanvraag mijn gegevens particulier professioneel projectnaam naam btw werfadres postcode woonplaats telefoon email type woning eengezinswoning meergezinswoningen appartementen woonwijken loodsen stallen voor landbouw industriegebouwen aantal wooneenheden oppervlakte in msup nieuwbouw totaalpakket overige diensten veiligheids coordinatie uitgevoerd volgens kb tmb art en uitvoering volgens kb tmb art de volgende taken zijn in de opdracht van de veiligheidscordinator inbegrepen bull opmaken en aanpassen van een veiligheids en gezondheidsplan vgplan bull openen en bijhouden van het cordinatiedagboek c.d. Bull opstarten en aanvullen van het postinterventiedossier pid bull overdracht van het vg c.d voorontwerp ventilatie voor meer omzet En het pid in een afzonderlijk document. Bull voorbereidend plaatsbezoek en we.

home diensten bedrijf vacatures contact blog energie veiligheid expertises bouwadvies terug naar hoofdmenu energie veiligheid expertise bouwadvies home diensten bedrijf vacatures contact blog blowerdoortest ventilatieverslaggeving rioleringskeuring infraroodmeting keuring van uw elektrische installatie wat houdt ventilatieverslaggeving in en is het verplicht als ventilatieverslaggever staat tvh consult de bouwheer architect of installateur bij van ontwerp tot indiensttreding. Zo onderzoeken we in het voorontwerp welke ventilatie de ideale oplossing vormt en ontwerpen we de specificaties voor de installateur. We ontwerpen de ventilatie volgens de voorkeur van de architect en of bouwheer. Het visuele voorontwerp omvat de locaties van de ventilatie de ventilatiekanalen en de ventilatietoevoer en afvoer. Met precieze ontwerpen en ervaren deskundigen wordt een ideaal woonklimaat samengesteld. Eenmaal het ventilatiesysteem genstalleerd is controleert tvh consult of alles correct werd u.

De discipline van Voorontwerp ventilatie

vind ons op contacteer ons onze expertise realisaties over ons vacatures contact onze expertise realisaties over ons vacatures contact terug ventilatieverslaggeving als erkend ventilatieverslaggever maken wij een voorontwerp en ventilatieverslag op. Wat is het sinds januari zet het vlaams gewest in op de verbetering van de kwaliteit van de ventilatiesystemen in residentile gebouwen. Om een gezond binnenklimaat te creren is het voorzien van een goed werkend ventilatiesysteem uitermate belangrijk. Als ventilatieverslaggever zien we hierop toe. Hoe gaan we te werk we onderscheiden vier belangrijke fasen voor de start van de werkzaamheden maken we een ventilatievoorontwerp op. Dit brengt het gekozen systeem en de ruimtelijke impact ervan in kaart Een beschouwing over voorontwerp ventilatie Tijdens de werken adviseren we waar nodig. Na de uitvoering van de werken gaan we ter plaatse meten en stellen we een ventilatieprestatieverslag samen. Het .