Menu Sluiten

Transformatoren

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

We make things work for you

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt.
Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte. Master Chips werkt steeds met producten en producenten die zich reeds bewezen hebben in de markt.

Onze sterkte: 
Gedurende meer dan 30 jaar heeft Master Chips een sterke professionele band opgebouwd met zowel haar klanten als haar leveranciers. Deze nauwe samenwerking leidde tot heel wat succesvolle ontwerpen in alle domeinen van de industrie.

Onze oplossingen

 • Embedded
  Elektronische componenten die kunnen gebruikt worden voor eigen ontwikkelingen.
  Lees meer »

 • IoT and M2M Products
  Sensoren, modems, routers, gateways en cloudservices waarmee we de wereld van IoT en Industrie 4.0 helpen betreden.
  Lees meer »

 • Flash memory
  Industriële geheugenkaarten met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Beschikbaar in alle verschillende types.
  Lees meer »

 • Automation
  Automatisering van machines, gebouwen of processen a.d.h.v. ons gamma : PLC, RFID, sensoren, schermen, COBOTS,…
  Lees meer »

 • Power
  Componenten voor energie- en vermogen toepassingen : dioden, thyristoren, GTO”s, IGBT”s, condensatoren, spoelen,….
  Lees meer »

Bekijk hier een overzicht van onze merken, bezoek onze webshop of contacteer ons vandaag nog op 056 22 36 73 of via e-mail op info@masterchips.be

01487870148787

More info

tags: Power Oplossingen – Componenten Energie Toepassingen – Componenten Vermogen Toepassingen – Oplossingen Medische Sector – Oplossingen Defensie – 

Wenst u meer info over transformatoren kijk dan vlug op https://www.masterchips.be/nl | Transformatoren

Automatisatie | Internet | Hardware | Elektro Componenten | Databeheer | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Transformatoren

emailprotected facebook talenco linkedin talenco activiteiten sectoren productontwikkeling missie contact vacatures technieker transformatoren terug naar overzicht over talenco talenco hervormt en combineert traditionele diensten in de industrie. Onze sterke cultuur en werkethiek gecombineerd met het lef om te investeren in innovatieve oplossingen zorgen voor direct en lange termijn rendement op technisch en technologisch vlak. Door industrieumlle oplossingen te ontdekken te ontwikkelen en te delen helpen we de samenleving op economisch en sociaal vlak te evolueren. Bij talenco zijn mentaliteit en motivatie de drijvende krachten transformatoren zijn vaak veelgevraagd Onze mensen en onze sterke bedrijfscultuur zijn de funderingen van ons succes. Als werkgever investeren wij dan ook in deze funderingen waardoor je terechtkomt in een bedrijf dat de focus legt op lange termijn en duurzame relaties met oog voor zowel persoonlijke als collectieve.

projectaanpak service onze klanten over ons jobs contact fr en midden hoogspanning netkoppeling kabelwerken transformatoren voor noodgevallen bel voor noodgevallen bel midden hoogspanning netkoppeling kabelwerken transformatoren projectaanpak service onze klanten over ons jobs contact totaalservice voor transformatoren naast de transformatoren in onze midden en hoogspanningsinstallaties garandeert dsg belgium een totaalservice voor losstaande transformatoren. Deze totaalservice omvat de installatie van nieuwe transformatoren alsook het uitbreiden vervangen of herstellen van bestaande transformatoren. Wij zijn in belgi de grootste verdeler van transformatoren Belangstelling i n transformatoren Dankzij onze grote stock leveren en installeren wij zeer snel de gewenste transformator met het juiste vermogen en voor de gewenste spanning. Herstellen onderhouden en uitbreiden transformatoren naa.

Mededeling over Transformatoren

nl en imexel home nieuws producten contact links elektronische regelaars frequentie regelaars transformatoren transformator regelaars schakelaars en thermostaten gedrukte schakelingen printen op maat gemaakte regelaars onderaanneming projecten imexelhome sensors en thermostaten eccontrol alarmen transformatoren serie atfo v autotransformator voor spanningregelbare motoren met hoge voordelen en van toepassing… Serie atfo v autotransformator voor spanningregelbare motoren met hoge voordelen en van toepassing… Scheidingstransformatoren deze scheidingstransformator zet een netspanning of v om in een wisselspanning… Veiligheidstransformator deze veiligheidstransformator zet een netspanning of v om in een voor de… Scheidings veiligheids transformator serie p deze scheidings en .